Teofila :)) Nie będę Cię zabijać ;) A interpretacja jest bardzo prosta. Po prostu wielka radość trochę mnie poniosła. Może wystarczyło napisać wielka nagroda i już. W końcu komentarze typu "ale tajemniczo napisałaś" (gdzieś taki już miałam) są łatwiejsze do przełknięcia niż te złośliwości, które kilka pań wzajemnie nakręca (ale o tym zaraz).
Spotykam wielu ludzi i w takich sytuacjach ludzie, którzy też odnoszą sukcesy, zawsze gratulują, bo wiedzą że na sukces się ciężko pracuje. Ale cóż każdy sądzi podług siebie. Czasem lepiej nie mówić ... niczym w przypowieści o rybce z artykułu p. Szczawińskiego.
A teraz co do złośliwości. Teofilo dziwę się, że Ty zawsze z taką klasą komentująca wpisy, dołączasz się do chórku. Już znikło z forum wiele fajnych dziewczyn, właśnie dzięki takiemu zachowaniu pań. A Lolka to już przegina. Po tym jak się wypowiadała realu (kawa Warszawie) na temat forumek i tematów jakie poruszają tutaj, to uważam, że jest ostatnią osobą, która ma prawo cokolwiek mówić o innych. Z tego co pamiętam, to jedyny temat, jakiego forumki są godne poruszać z Tobą, to Bączek (dla niewtajemniczonych - kot Lolki).
Dario, ja bardzo chętnie promuję innych, ale uważam, że jeśli ktoś nie chce pisać o sobie, to ma takie prawo. Co jednak nie oznacza, że innym nie wolno pisać o sobie. Masz rację, nie wynośmy nikogo na piedestał. Nie jestem żadną "pierwszą damą", czy prawą ręką kogokolwiek. Jestem sobą, forumką, może trochę odważniejszą niż inne, ale niekoniecznie mającą chęć służyć za chłopca do bicia dla sfrustrowanych pań.
A panie aktywistki, rzucające się na wszystko co się rusza z sukcesem (ostatnio Krakowowi się dostało) zamiast siać ferment na forum, niech piszą do administratora (jest szansa że mnie zablokuje - warto chyba skorzystać z takiej możliwości? w końcu napisałyście do administratora i jedna z użytkowniczek została zablokowana).
Wykurzyły panie już wiele fajnych dziewczyn z forum, mnie też się już odechciewa pisać tutaj. Forum jest więc całe wasze,ale jakoś nie widzę tu ciekawych dla was dyskusji, mimo że niewygodne osoby przestały się udzielać. Jedyne ożywienie widać, kiedy można komuś dołożyć. Tak, forum się zmieniło, nie idzie to w dobrym wg mnie kierunku. Nie takiej klasy się spodziewałam.
Napisano 2 miesiące temu |
adres wpisu |
do góry