Dziękuję dziewczyny.Violu miałam szkic tego tekstu już w grudniu i byłby mniej osobisty, w stylu moich dwóch poprzednich o fańskich przygodach i muzycznych podróżach,ale odejście Ireny Jarockiej wszystko zmieniło.Violu dbaj o siebie,do zobaczenia w sobotę.
Zbiór radości codziennych :)
(987 wpisów) (78 głosów)-
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
To miłe uczucie, że moja historia została opisana, razem z trzema innymi, w Twoim Stylu, w raporcie pt. "Jutro będę kimś innym". Szkoda może, że nie ma zdjęć, na które jeździłam do Warszawy. Pewnie były brzydkie. Więc może lepiej, że się nie znalazły.
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Aniu jakie brzydkie????? pewnie za dobre były:-)) jak je masz to wrzucaj do gara tutaj, to sobie pooglądamy. A co do artykułu, to sprawdza się powiedzenie "Do odważnych świat należy" chociaż w Twojej historii jest smutny wątek z życia,ale grunt że się nie poddałaś i dzielnie działasz.Artykuł o Was w chwilach jak będę mieć doła, będzie dodawał mi otuchy i siły żeby się nie poddawać i mimo przeciwności losu brnąć do przodu.
Wątek z historii Ani smutny bardzo, ale za to jak teraz wspaniale rozkwitła. Jak sobie tka patrzę dookoła, to każda historia sukcesu zaczyna się od trudnych zdarzeń, czasem nawet traumatycznych. Bo to chyba jest tak, że trudności kształtują charakter i dzięki temu osiągamy sukces życiowy, zawodowy czy jakikolwiek inny.
I ja mam ogromną radość z wczoraj - nagroda za ciężka pracę - zapas Alveo na 3 m-ce dla całej naszej rodziny w prezencie od Akuny (dodatkowa premia).
Witaj Asiu, nie wiem, dlaczego ich nie umieszczono, ale tak sobie myślę, że były po prostu ważniejsze rzeczy. Jak się zbiorę na odwagę, to zapytam P. Agnieszkę Siegert o te zdjęcia, ale to prawa autorskie fotografa, więc nie wiem, czy będę mogła je pozyskać i na dodatek gdzieś opublikować.
Aniu gratuluję serdecznie :))) A zdjęciami na 100% były ładne, jesteś piękną kobietą :))))
Umieć zawirowania losu przekuć w życiowy sukces-bezcenne!Szacun,jak mówią moi uczniowie!
Aniu, gratulacje i bardzo cieszę się,że po ciężkich latach udało Ci się odnaleźć siebie.Jeżeli to możliwe, niech dalej Twoje życie płynie szczęśliwie:)
Nie przejmuj się zdjęciami, na pewno były piękne i pięknie wyglądałaś.Na pocieszenie niech zostanie w pamięci sesja zdjęciowa .To też było fajne przeżycie:)Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
wolny dzień po serii zapracowanych
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Obiad przygotowany przez męża,popołudniowa kawka,ciekawa książka...Czegóż chcieć więcej?
jlucy - mam podobnie (tyle że to ja przygotowałam obiad :-))czego można chcieć wiecej? Na dzis niczego - chwilo trwaj :-))
ja miałam niespodziankę .. jazda samochodem ciężarowym ... łał ... jakie fajne przeżycie ... ja taka mała i taki duży samochód ;)
a dodam jeszcze, że to wielka przyjemność znać ankę66 ... jeździła jak rajdowiec, a ciężarówka to dla niej pestka :)
O a ja myślałam, ze moja koleżanka Danka coś sobie łyknęła jak mi pisała, że o jeździła ciężarową, tak to jest jak One z Puław spuszcza się z oczu, zaraz robią coś fajnego.
Wczorajszy dzień piżamowy,męski dyżur w kuchni.Prezent-książka o Cybulskim,pogawędka w kawiarni.Obchody Dnia Kota w domu.
Posprzątałam mieszkanko, zrobiłam pranie, pojeździłam dla relaksu rowerkiem obejrzałam Rozmowy w toku , dzisiaj optymistycznie zaświeciło słoneczko. A teraz jem owoce :).Pozdrawiam pozytywnie zakręcone :)
Jadę ze znajomymi w czerwcu na Festiwal Opolski.Uwielbiam takie planowanie i przygotowania.
Witaj Malinojagodo:))))...o tak fajnie jest planować ...żyć przygotowaniami do wyjazdu....;)
Hej Martho,bardzo fajnie.
W Opolu na festiwalu nie byłam nigdy.....
2 razy byłam w Sopocie......
Pamiętam koncert Kombi i Maryli Rodowicz.....Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
W Opolu byłam w 2009 roku,a dwa tygodnie później na Festiwalu w Sopocie.
Zakwitła różowa azalia.
Ooooo...to piękna ozdoba..;))
Mój synek-maminsynek pojechał na tydzień na białą szkołę i jest bardzo zadowolony (to jego pierwszy tak długi wyjazd bez rodziców ;)
A ja pierwszy raz od bardzo długiego czasu powiedziałam NIE. I przynałam się , że nie spełnię oczekiwań bo mi się nie chce, bo mam lenia. cóz za wspaniałe uczucie. Błogo mi.
nie wiem jak mi to przez klawiaturę przejdzie, ale obiecałam jednej Onej i sobie, że wpiszę się w tym wątku ;))
dzisiejsza radość - kreatywna kawa z Oną
obyło się bez kawy, ale na prawdę było kreatywnie 3:DNapisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
A ja wręcz przeciwnie, ja byłam na na anty kreatywnej nie kawie Klubu ANO VIP ;))
Było zrzędzenie, biadolenie, narzekanie, i o niczym gadanie ;)
Ale jakos mi ..............lżej :D
Energia w była w kilku kontaktach ............NARAZ!!! do tego pokręcone włosy i myśli nieuczesaneBYło SUPER nie kreatywnie :D:D:D
:))
zapomniałam o Klubie 3:D
ANO VIP :)))Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
A ja dzisiaj dostałam jedną z nacenniejszych dla mnie wskazówek od jednej z Was, która mnie pozytywnie nakręciła: ABY pojechać do Rzymu trzeba najpierw ruszyć pupę z krzesła. Sczerą i prawdziwą. Buzia mi się śmieje już od pół godziny.
Tak ruszyć się trzeba Kasiu :)
Kawa z przyjaciółką,spacer i rozmowa z synem,wizyta u znajomych.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.