Poranek powitał mnie zachmurzonym niebem.Cieszę się, że teraz wyjrzało słońce.Zapowiada się piękny dzień.
Zbiór radości codziennych :)
(987 wpisów) (78 głosów)-
Napisano 12 miesiący temu | adres wpisu | do góry
-
Ja jednak się cieszę, że właśnie jest trochę chmur na niebie i wiaterek.
Uwielbiam wiatr, wtedy czuję się bardziej swobodna - w sensie duchowymNapisano 12 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
ZAPACH. Dopadł mnie po drodze do pracy. Po prostu zapach wiosny!
Napisano 12 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Konwalie dla koleżanki na urodziny. Tak pięknie pachną.
Załatwiłam pozytywnie ważną sprawę ..a w garnku (nie na Garnku ! )mam śliczny kapuśniak z młodej kapusty ..poniedziałek nie jest taki zły..:)..
Mniam mniam podrzuć trochę do Gdańska, co?
załatwiłam mega trudną sprawę w pracy :)
ok. Maria ..chyba jest do Gdanska 19..coś tam..to u Ciebie pociąg bedzie koło 4.00 :) długo nie pośpisz..
Zasiałam rzeżuchę i zrobiłam ogórki małosolne trochę inaczej..http://www.garnek.pl/eliszka/15059845/troche-inaczej
Mona...te ogorki malosolne wywolaly u mnie slinotok!!!
A ja dostalam podwyzke :)Napisano 12 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
A ja dzisiaj jako przedstawicielka Klubu Aktywnych Kobiet, produkowałam się do TV :) A przy okazji w naszym babskim klubie urodził się nowy pomysł - metamorfozy dla kobiet. Robocza nazwa "Eko-dziewczyny".
Mona, proszę przepis na małosolne inaczej do działu kulinarnego!
Mówisz,masz.
Ogórki trochę inaczej..
sól , cukier i pesteczki chili ..Napisano 12 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Viola, czemu nie uprzedziłaś - kiedy? gdzie?
Dzisiaj wraca moje dziecię.Upiekę dla mojego Łasucha ciasto bananowe.Dowiem się co nowego w Gdańsku.
No proszę - ciasto bananowe i dziecię wracające z Gdańska. Kiedy Ty się pojawisz? A przepis w dziale kulinarnym?
Przepis już jest a ja nie wiem kiedysie pojawię.Marzę o wakacjach nad naszym morzem.Może wtedy?
Będę czekać!
Teofila, program dopiero nagrywany był. Kiedy będzie emisja, jeszcze nie wiem. To jakiś program o wykorzystaniu środków unijnych, a my się produkowałyśmy w kawiarni artystycznej Czarna Inez w Lublinie (http://www.czarnainez.pl), która powstała właśnie z wykorzystaniem tych środków.
Fajnie miejsce z klimatem, szczególnie dla kobiecych spotkań. Choć i biznesowe też są bardzo udane. To miejsce ma chyba dobrą energię.I moja dzisiejsza radość ... zgrzeszyłam! Zjadłam loda czekoladowego ;))
ah, te lody..fajne są takie babskie knajpeczki :)
Wiosenny wiatr.
Napisano 11 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Wróciłam cała i zdrowa do domu:-)
Moja radość z rana - zrobiłam wczoraj papierkową robotę i choć dopiero po północy poszłam spać, to obudziłam się wypoczętą i w dobrym humorze.
Zaraz się wybieram na boisko kibicować piłkarzom amatorom w wieku 7-70 lat w rozgrywkach w ramach Dnia Sportu. Będzie przyjemny słoneczny dzień na świeżym powietrzu :)
Cieszę się, że wczorajszy ciężki dzień mam już za sobą.Ale najbardziej się cieszę, że moje dziecię dotarło szczęśliwie do domu a przede wszystkim, że JEST.
Hej! Kupiłam sobie dzisiaj sandałki :) i... ogarnęła mnie głupota!!:):)
Za długo siedziałam chyba na słońcu. A śmialiśmy się z tego,
że mam ostatni egzamin 1 czerwca, w dzień dziecka. He he!! :)Napisano 11 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Dostałam moje ukochane róże.Są piękne.
Dostałam kwiaty. I buziaki od dzieci.
Udały się warsztaty.Dziewczyny są zachwycone.
Jestesmy..ja się ciesze ,ze mamy taki fajny skład babski ! I wiem,ze te co nie były , a są juz tyle czasu na forum tez takie Super babki ! Agata miała ,,dobrą rękę " aby przyciągnąć tu tyle osób inspirujących :)
wpis za wczoraj, formalnie zaakceptowali mój wniosek. A zrobiłam taki głupi błąd, który mógł wywołać skandal. Międzynarodowy. I nawet nie miałabym się gdzie zapaść.
Napisano 11 miesiący temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.