Dziewczyny!!!
Widzę, że na forum od wczoraj głupawka :) U mnie taki stan zdarza się najczęściej we wtorki, bo w te dni wstaję o 4-tej rano i wieczorem już trochę zmęczenie wychodzi.
I właśnie dzisiaj jest wtorek ... i wieczór. Ale po urlopie i dzisiejszym wtorku jestem podwójnie zmęczona, więc nawet głupawka jakaś mniejsza ;(
Przejrzałam wątki, i nawet nie miałam siły za bardzo pisać. A tu widzę coś takiego w prawym górnym rogu forum, tuż pod zakładką FORUM:
Witaj, Violetta! Cieszymy się, że jesteś z nami!
Jaką radochę mi to sprawiło. Jakbyście wszystkie na mnie wrzasnęły z radością, kiedy weszłam do tego pokoju :)) Świetny napis!!! Ile anergii od razu dostałam (widać po długości wpisu ;))
To mnie zainspirowało do założenia tego wątku. Proponuję wpisywać tutaj to, co nas w danej chwili cieszy, każdy drobiazg, rzecz, obraz, myśl, odczucie, czyjeś spojrzenie, to co robimy itd.
Już pisałam, że to dobrze robi na samopoczucie, takie zatrzymanie się w czasie i chłonięcie tego "tu i teraz". Utrwalajmy na bieżąco tutaj to, co nam się udało uchwycić w tym momencie zatrzymania.
Pokażmy, że każdego dnia wiele razy jest powód do radości, że zawsze można znaleźć coś, co sprawi, że poczujemy się dobrze, że żaden dzień tak naprawdę nie jest zmarnowany, że nawet jak jest trudny i bolesny, to jednak zawsze jest jakiś cukiereczek na dobranoc :)