Aniołku, nic z tym nie można zrobić? ..na 7 wątkach ta sama reklama
ZAKUPKI :)
(268 wpisów) (25 głosów)-
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Moża joano, można. Zaraz jakas Moderatorka weźmie sie za to .... (Tu na wszelki wypadek wstaw własne określenie.}
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Teofilo jak fajnie, że jestes z nami teraz wieczorkiem :)))))
Aqua-reklama usunięta.
a cóż to, żadna nic nie kupiła?
a torba, a sukienka?? nic??Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
ja_aga ------ ja sie rechabilituje w szpitalu , z neta korzystam gościnnie i Was podgladam :)
oj, to się pospieszyłam:)
więc miłego i spokojnego pobytu:)
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku,nie męczą Ciebie zanadto? :) i że nasze forumowe życie śledzisz, na ile to możliwe, zeby nie zanudzić się na śmierc:)))
chyba, że i tam jest jakiś pan miecio:))złota rączką:)
pozdrawiam Moniko:))
trzymaj się i zbieraj do nas:))!Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
I ja pozdrawiamam Monikę..;))
Zdrowia Moniko!
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Już jestem - kupiłam pierścionek z BF :)
a bliżej? :) co to znaczy?
ja pierścionków nie noszę, ale chętnie obejrzę:))Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
http://handwyroby.otwarte24.pl/
Pożyteczny adres dla Waszych Ukochanych Panów (ojców, mężów, partnerów, synów) :))) z okazji Walentynek :))) i z okazji Dnia Kobiet.:))) Myślę, że obchodzone są obecnie obydwa święta na raz, albo każde z osobna. Są na tyle przyjemne, że warto je osłodzić jakimś drobiazgiem dla ukochanej kobiety. :)))
BF - skrót od : Buldożek Francuski - nazwa rasy.
A to link do zakupu :
http://allegro.pl/mega-pierscionek-piekny-buldog-w-japan-style-duzy-i2064272918.htmlNa forum adopcyjnym mamy jeszcze do wylicytowania do kompleciku kolczyki i zawieszkę :)
Odwiedziłam dziś mój ulubiony sklep. Napisałam "ulubiony"? A w sklepie powiedziałam, że ich nie lubię. Zbyt trudne decyzje muszę tam podejmować. Bo nie mogę kupić wszystkiego co mi się podoba. Ze względów finansowych oczywiście! I nie mogę sobie powiedzieć, że po resztę wrócę za miesiąc. Zbyt często zmieniają tam towar, a serie są krótkie. I w dodatku przychodzę po spodnie, a wychodzę z bluzką. Albo kilkoma spódnicami. Dziś zrezygnowałam ze sweterka i spódnicy. Wzięłam zgniłozielony,moherowy (!!!) golf, pomarańczową bluzeczkę i brązowe spodnie.
I przejrzawszy szafę stwierdzam, że większość fajnych ciuchów kupiłam właśnie tamNapisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Chciałabym mieć taki ulubiony sklep Epestko :)
Gdybym miała pieniążki to bym sobie nie jeden taki "ulubiony" sklepik znalazła :)
Epestko, co to za sklep? jak dobry podaj namiary:)
Oj tam .......... stadionu 10-lecia nic nie przebije ;) tam była moda :D:D:D ja sie tam ubierałam :D
Lolka:) gdzie byłaś?
A na stadionie było kiedyś stoisko z bardzo drogimi markowymi ciuchami, drożej niż w najbardziej ekskluzywnym sklepie.Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
szykuje strój na ONOWY karnawał :D
To może tam się , na tym exclusive stoisku ubierałam, hmmmm ........nie pamiętam już,
ale szyku zadawałam, że HO!!! :DNapisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Idziesz?:)))To szampanskiej zabawy, a jaki strój?
Dla mnie było za drogo:((((
Maaasz, ja bym nie poszła ??? ;)) przecież już kreacje szykuje. Doszły mnie wieści, że ma być "księżniczka" ;) więc muszę spełnić swój obowiązek, z jabłkiem sie pojawić i takie tam, żeby było jak ......... w bajce :D;)
A Ty Beata, wybierasz się?
:)))))))))) Ja wyrosłam ze wszystkich strojów księżniczek. Nie mam się w co ubrać:(((
Beatta ja też :) coś kombinuję z tego co mam w domu, nie chcę nic nowego kupować.
Co tam strój ważny humor i dobre nastawienie :)Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
http://www.garnek.pl/guniu72/a
u tej Pani musze coś zakupić bo prace cudne :)
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Piękne Monika :)
I sie dowiedziałam że nie tak bardzo drogie :)
Kupiłam ,ale wstydzę się chwalić :)))na wyprzedaży internetowej w Halens kurtkę i bluzę na spacery wiosenne. A w Bon prix sukienkę, miałam napływ gotówki, imieniny i urodziny w jednym , więc poszalałam :)
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.