Witajcie miłe ONE :)Przywiódł mnie tu zapach kawy od Teofili... NA ROZDROŻU... nazwa adekwatna do naszych życiowych dróg.
Za oknem coraz bardziej gęstnieje mgła jak mleko... rzadkie zjawisko w środku mojego miasta i to po południu.
Chyba też wolałabym jedno miejsce takich spotkań kawowych, szczególnie gdy kawiarką jest Teofila, ze swoimi smakami kawowymi.
Wątek śniadanowy - czyli Dzień Dobry :) II
(4539 wpisów) (60 głosów)-
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
proszę moderatora o usunięcie
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
też do usunięcia
zdublowałam się w postach :), ale nie ze swojej winy.
Kawa na rozdrożu.....to fakt.
Dla mnie lekkie zamieszanie z wątkami....ale dam radę. Chcę zostać i być z Wami dalej.
Będzie trochę skakania, ale myślę, że to się jakoś wyprostuje.Czyściłam kabinę prysznicową i wyrwałam częściowo jedne z drzwiczek.....wiszą na górnych kółkach, dół się macha jak kotara jakaś. Ale jest czyściutka....bez zacieków.:-))))
Drogie panie.....no musimy jakoś to wszystko poprostować. Chyba najłatwiej jest odwrócić się na pięcie i sobie pójść. Troszkę wysiłku i może znowu będzie miło. To tylko jakieś drobne potknięcie.
Chcę tu dalej przychodzić.....uratowałyście mi skórę w grudniu, jestem Wam za to bardzo wdzięczna.
Staż mam niewielki dlatego też sama nie chcę nic narzucać i robić.....ale jak sobie porozmawiamy to coś mądrego wymyślimy.Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
no i znowu dubelek :)
Pozdrawiam Viola , coraz cieple, coraz dłuższe dni, coraz bliżej spotkania w Gdańsku , może tez z Kropą ..
Witaj Luno,pozdrawiam,jaki optymistyczny,wiosenny wpis.
Wczoraj dostałam filmik z wnukiem i tak za nim tęsknię. Potrafi już tle nowych rzeczy, a mnie to wszystko mija.
Faktycznie filmik to namiastka życia,życzę Ci,żeby kolejne ujęcia nakręcono z Tobą i małym razem.
Dziękuję Malinojagodo - przychodzi znowu mama, kurcze wiem, że walczę z depresją, bólem, klaustrofobią w pracy - ale czyżby było tak źle ze mną, że trzeba mnie pilnować gdy zostaje sama na chwilę ? Może jeszcze nie. Wciąż słyszę nawet w pracy, że mam bardzo smutne oczy, ale ..... czasami chce pobyć sama. Wtedy mam przecież Was.
Luno zawsze możesz do mnie napisać, zadzwonić...pamiętaj o tym.. :)
Wiesz Marto, że dzwoniłam, gdy było mi bardzo źle, gdy chciałam z kimś porozmawiać. I bardzo zato, że znalazłaś dla mnie czas jestem wdzięczna.
Na prośbę jednej z użytkowniczek wątek zostaje zamknięty.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Temat jest zamknięty
Ten temat został zamknięty na nowe odpowiedzi.