Nowy temat na miejsce "Wątek śniadanowy - czyli Dzień Dobry :)"
Stary wątek jest dostępny tu:
http://www.onaonaona.com/forum/topic/watek-sniadanowy-czyli-dzien-dobry
Wątek śniadanowy - czyli Dzień Dobry :) II
(4539 wpisów) (60 głosów)-
Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry
-
O. mamy wątek? A co ze starym? Już taki stary??
Ale,dziękuję:)Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
No nie.Naprawdę zapisałyśmy cały internet? Tak bardzo obawiałam się tego i stało się:)))
Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Jak tu ładnie! Tak przestrzennie! Wracamy tutaj?
"No nie.Naprawdę zapisałyśmy cały internet? Tak bardzo obawiałam się tego i stało się:)))"
niestety, na to wygląda... Szukamy jeszcze lepszego rozwiązania niż zamknięcie tematu.
Proponuję też aby zamiast pisać kilka postów jeden pod drugim, edytować swoje posty.Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Jeeeeej ................. moja dzidzia tak sie rozrosła??? Trzeba było ja na dietę Dorinki, a nie od razu zamykać :P i to bez konsulatacji jej mamci, czyli mnie ;))
Przynajmniej trzeba było godnie "starą dzidzie" pożegnać ;) 100 lat jej zaśpiewać, świeczką dmuchnąć ..............
;)Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Lolka- to Twoje dziecko było!:((( Czy to ma na tym polegać?
Lolka to Twój sukces:)) Sto lat dla Ciebie:) Jesteś pierwsza:))
Myślałam,że tak jet lepiej, zamiast jednego dłuuuuugiego, wysłać kilka krótkich. W takim razie będę grzeczna Administratorze:)
Dziękuję za zwrócenie uwagi:)Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Lolka- STO LAT!!! A widzisz , mówiłam, że jesteś Wielka.
Ale to pewnie dlatego, ze ja ostatnia zapisałam cały wątek:(Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
100 lat mamie śniadaniowego dzidziusia ;))
Jeszcze kilka wpisów i sprawdzimy jak to jest z tym przeskakiwaniem stron. Stawiam zieloną herbatkę z pigwą i znikam. Mam mnóstwo roboty przed piątkiem. Ale za to jak pogoda nam sprzyja. Piękna wiosna dzisiaj była. Cieplutko, słonecznie :)
Różo, to j a powiedziałam, że Lolka jest Wielka!! I że jest naszą gwiazdą ;)))
Małgorzato nie będę się sprzeczać ale ja to powiedziałam pierwsza:) Lolka to potwierdzi a jak nie pamięta to mam na to dowody:)))) Ale, ze jest gwiazdą to powiedziałaś pierwsza. Nie zaprzeczam i potwierdzam, ze jest gwiazdą:))))
no dobrze ;) w takim razie podzielmy się splendorem Lolki pół na pół :3D
też bym sobie chciała trochę tego splendoru Wiejkiej Lolki uszczknąć, ale widzę że już podzielony :3D
sprawiedliwie, więc nie protestuję ;)Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Ok, nie mam nic przeciwko temu a Lolka chyba też: 3D czy :1/2D skoro połowa:)
Spoko, spoko ;) Lolka przyjdzie i sypnie gwiezdnym pyłem splendoru. Każda dostanie kapeńkę :). Chyba, że zagarnie wszystko dla swojego arystokratycznego bączka ;/ Wtedy figa - trzeba będzie samemu wziąć się do roboty i zapracować na splendor. A nie wygrzewać się w Jej blasku ;)
Tak sobie jeszcze raz przeczytałam moje słowa - chciałam się przekonać czy można podzielić na trzy i co czytam?
"Lolka- STO LAT!!! A widzisz , mówiłam, że jesteś Wielka.
Ale to pewnie dlatego, ze ja ostatnia zapisałam cały wątek:("
Można by pomyśleć, ze jesteś wielka tylko dlatego, ze ja zapisałam cały wątek. W tym względzie nie przypisuję sobie zasługi.
Drugie zdanie było odnośnie tego:
"Przynajmniej trzeba było godnie "starą dzidzie" pożegnać ;) 100 lat jej zaśpiewać, świeczką dmuchnąć ..............
;)"
Nie było pożegnania dlatego, ze:
"Ale to pewnie dlatego, ze ja ostatnia zapisałam cały wątek:("
No, to może rano nie oberwie mi się za przypisywanie sobie zasług.Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
No to podzielimy na cztery i 3/4 oddamy bączkowi. Całość będzie w arystokratycznej rodzinie.To dla nas też splendor? Zawsze będziemy mogły powiedzieć, ze miałyśmy w tym swój udział.Tak, tak będzie dobrze.
Fajnie, że trafiłam na gwiezdny pył splendoru ;)
Przepraszam, że mało aktywnie się ostatni pojawiałam... ale tutaj tyle się dzieję, że czasem trudno nadążyć, a poza tym byłam 10 dni poza krajem i bez komputera, a przed i po wyjeździe miałam wzmożoną aktywność nadrabiania codzienności (aktywności: studia, praca, 'staż', wolontariat).
Ale za to mam dla was pozdrowienia od: szumu morza nad Lazurowym wybrzeżem, szmeru strumyka ze 'świętego' Lourdes i spokojnej rosy znad jeziora Lemańskiego w Szwajcarii ;)))
No to ja już wiem dlaczego mnie moja szanowna piekła. Bosz! a ja w swej naiwności myślałam, że to mój ostatni cud zakup, termiczne cudo, co mi miało kalafiora na dupsku wygrzac, podgrzać tak że kalafior w jędrnego pomidorka się przemieni ;) a tu nieeeee, dupsko piekło bo obrabiane przez tsy jędze :P ;)
Aaaaale, skręcajcie sie z zazdrości zazdrośnice jedne, bo kalafior mocno podgrzany,przez Waszą zazdrość,
TA -DAAAAM zmniejszył się!! :D skutek uboczny, obgadywania ;) I co? napewno Wam łyso :P ;)
A splendoru, nie oddam! mój ci on ...... w całości ......... i już! :P:P:Chociaż,jak tak patrzę na swój tyłek, to niechcący, spełniłyście dobry uczynek, więc bierzcie ten splendor CAŁY! Nalezy się Wam :)
Różo,
oczywiście, że byłaś pierwsza, która moją wielkość, co prawda w szerz ta wielkość, i trudno jej nie zauważyć, ale przyznję, Ty pierwsza zuważyłaś.
Aż wygrzebałam ten watek, z którego miałam dużą frajdę :))
http://www.onaonaona.com/forum/topic/zdrowie-porady-praktyczne/page/2;))
Oczywiście 4:D dla każdej z jędz ;)Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Dzień dobry!
Nie będę się chwalić , ale to po moim zgłoszeniu informatycy zaczęli nad tym pracować. Ja się nie znam na tym, ale widocznie serwer ma ograniczenia. Na wszystkich forach proszą, żeby nie pisać postu jednego pod drugim. Jak chcemy coś dodać najlepiej edytować poprzedni wpis i dopisać.Administrator też to zalecił. To nawet logiczne, skoro na stronie mieści się 30 wpisów- zaoszczędzimy stron, przy 700 znowu pojawią się problemy. Tylko czy ktoś mi wytłumaczy gdzie tu jest przycisk "edytuj"? RATUNKU!
O pojawił się... Pierwszy raz go zobaczyłam.Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Epestko, ten sposób nie działa dobrze. Sprawdziłyśmy wczoraj. Powstaje bałagan, nie wiemy co kto mówi i kiedy.Ogólny bałagan powstaje w ten sposób.A edytuj masz na dole pod swoim postem,koloru pomarańczowego.Powodzenia!
Nie było mnie tu kilka dni i widzę że rewolucja wątkowa nam nastała !!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda tamtego wątku ( tyle w nim było naszej codziennej historii :) ale ten nam będzie też pięknie rozkwitał :)))
Lolcia teraz masz nowe dziecko do opieki więc matkuj mu ile sił w piersiach :))))No to tradycyjnie - komu herbatka, komu kawka ? :)
Witam:))) Kawa:)
tu też powiem dzień dobry:)
hej moje kochane!!!!
na poczatku chciałabym sie wytłumaczyc ze swojej ,skadinad nieobecnosci...
po 1 listopada wpadło mi kilka nocnych dyzurów w moim barze..skutek...ciagnace sie juz 3 tydz przeziebienie...zaliczyłam juz faze suchego i mokrego kaszlu,zawianie w szyi skutecznie blokujace moje poruszanie sie..do tego młodasza coreczka od tyg ma zapalenie krtani...temp w najgorszym momencie 40,3..
oj...marze o dniu kiedy wstaniemy obie zdroweNapisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
życzę Wam zdrowia, krtań jest okropna, też przechodziłyśmy, trzymajcie się ciepło:))
dziekujemy!!!
Witam ja już się pogubiłam nie wiem gdzie się witamy? Gdzie popijamy kawkę? Czy tu się witamy a potem spacerkiem do wątku na kawę?
Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry
Temat jest zamknięty
Ten temat został zamknięty na nowe odpowiedzi.