Na pewno Ty, daria i ja, ktoś jeszcze chyba zgłaszał chęć - już wiem en_vogue. En_vogue - odezwij się! Viola, wspominałaś o jakiejś chętnej ONEJ. czekamy.
Spotkanie w Gdańsku
(172 wpisy) (28 głosów)-
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Maria ale Daria narazie nie moze. wiec czekamy!!
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Oczywista!
Hej dziewczyny,jak tam planowanie spotkania? Ja raczej póki jest taka zima to się nie wybiorę do Sopotu.Tak więc na mnie nie czekajcie.Organizujcie się i mi opowiecie jak było :).
Hm, mam niestety wrażenie, że jest nas za mało na zorganizowanie klubu ONA w Trójmieście. Niestety moje obowiązki uniemożliwiają mi czasowo wzięcie wszystkiego na siebie. jestem chętna do organizowania ale sama nie dam rady. A szkoda byłoby gdybyśmy jednak nie wykorzystały szansy i nie stworzyły takiego klubu na północy. To co - może jednak coś zdziałamy razem? A może niestety nam nie wyjdzie? Wolę na razie myśleć pozytywnie i czekam na kolejne chętne ONE.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Jestem z Jastrzębiej Góry i chętnie przyłączę się!!! Pozdrawiam wszystkie ONE
Dziewczyny,głowa do góry ,uda nam się :). Trzyosobowy klub też może być :).
witam::)) robi sie cieplo, moze kawa?? co Wy na to! małe spotkanie!!!?
Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Ja mogę w weekend po świętach...co w na to tylko gdzie?
14.4? Sobota - na dzień dzisiejszy ok. Dla mnie przedpołudnie lub wczesne południe. Proponuję spacer (jeśli pogoda dopisze) nad morzem - Jelitkowo? Sopot/ Brzeźno? A potem coś do przekąszenia. Możemy się też umówić w jakiejś przytulnej kafejce - w Gdańsku przychodzi mi do głowy Pikawa na Piwnej. Możemy iść na coś do kina i potem spokojnie usiąść gdzieś. Możemy ... oj na pewno dużo możemy - tylko gdzie?
Witaj Mario... Jak ja bym sie przeszla ta plaza w Jelitkowie - albo w strone Sopotu , albo Brzezna...ehhh:)...14.04 bede w Polsce - ale nie w Gdansku...Pozdrawiam. Pozdrow Gdansk!
no to co? plaza i spacer .moze w srtone Sopotu i tam np. w barze Przystan rybka::)) a pozniej kawa!
i ta sobota po swietach 14 mi pasuje:)) WIEC?
Iza szkoda ze nie dasz rady:(( ja w ten weekend do Swinoujscia! pozdrowie go od Ciebie!Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Iza, witaj kropa, witajcie wszystkie. Szkoda Iza, że Cię nie będzie, ale telepatycznie możesz z nami wędrować. Porobimy zdjęcia, to Ci wyślemy.
Tak więc na razie jest nas dwie - czekamy na resztę!Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Mario
ależ mi narobiłas ochoty na spacer brzegiem morza.....i rybka....taka prosto z kutra....mniam mniam...
zazdroszczę Ci tego......pozdrawiam z magicznego Krakowa renaNapisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Rena - przyjeżdżaj! Ja w wakacje będę jak zwykle w Krakowie, to Ci pomacham.
Dzieki za zaproszenie.. napewno trafi mi się jakiś wypadzik nad nasze jedyne w swoim rodzaju morze..... ale jeszcze nie teraz.....pozdrawiam i zapraszam do Krakowa....może juz 14.04.2012r???????
buziaki renaNapisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
...czekam na obiecane zdjecia...Mario ,nie wiem czy wiesz (pisalam tu ,ale moglo umknac...),ze moja poprzednia poczta jest nieaktualna...niemoge sie od dawna zalogowac...mam nowa...izabe2204@wp.pl .Buziaki.
Izo, dobrze, że piszesz, bo wysłałam do Ciebie maila i nie wiem, czy doszedł. Wyślę go powtórnie na nowy adres.
Czekam na maila , Mario... :)
Jutro 14.4, miałyśmy się spotkać, ale chyba coś nam nie wychodzi. Cóż zawsze można być nieistniejącym klubem ONA :(((
hej Maria::))
no cos słabiutko nam idzie!!!i co z tym zrobimy?Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
WItajcie! Właśnie zarejestrowałam się, a mieszkam w Gdyni, więc w razie czegoś chętnie nabędę nowe znajome, jakkolwiek to brzmi ;)
Nieobecna będę w drugiej połowie sierpnia, ale poza tym jestem do dyspozycji :)Napisano 5 dni temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.