No to zgodnie z sugestiami zakładam nowy wątek. Spotkanie w Gdańsku ale kiedy i gdzie? Jakieś propozycje? I kto jest chętny?
Spotkanie w Gdańsku
(172 wpisy) (28 głosów)-
Napisano 7 miesiący temu | adres wpisu | do góry
-
:)) Wiesz , że Starówka w Gdańsku mnie zauroczyła , jesli tylko bym mogła chętnie znowu Cię zobaczę na jej tle .Na pierwszym spotkaniu nie mogłysmy się ,,nagadac " do woli. Licze ,ze bedzie ktos chętny ..Pozdrawiam.
Napisano 7 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
A może to spotkanie zrobic bliżej centrum , zeby wszyscy mieli szanse dojechac.Bo dla dziewczyn z południa Polski to troche daleko..
Co o tzm mzslicie...Czy Gdansk moe sie przeniesc blizej WarszawyNapisano 7 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
W Warszawie już było kilka spotkań. Dziewczyny z odległych regionów też chciałyby się spotkać. Dlatego padła propozycja spotkań lokalnych.
Dotychczasowe spotkania pokazują, że taka integracja ma sens. Kiedyś więc pomyślimy o ogólnopolskim Zlocie Onych. A na razie róbmy lokalne spotkania, tak żeby się poznać w realu. Kiedy się One spotkają i polubią, to już łatwiej będzie się wybrać na ogólnopolskie spotkanie.
Podpisuję się jak najbardziej pod tym co napisała Violetta. Powinnyśmy móc się poznać w realu - i dlatego powinno odbywać się więcej lokalnych spotkań. Na spotkania warszawskie nie każdy ma możliwość - z różnych powodów - dojechać. Nie ma możliwości zorganizowania ogólnopolskiego spotkania tak, by każdemu pasowało miejsce i czas. A poza tym fajnie by było, żebyśmy się poznały właśnie lokalnie, potem można pociągnąć coś w realu.
To co z tym spotkaniem???
A może Wrocław?
Nie zgłaszaja się dziewczyny z Gdanska i okolic , więc wątek stoi..Gruszko załóż oddzielny, bedzie bardziej widoczny..
Jestem chętna na spotkanie dalej, ale sama go nie zorganizuję ...
Dołaczyłam do Was dopiero dzisiaj...więc witam serdecznie! Mieszkam w Gdyni, dla mnie osobiście spotkanie w Gdańsku to nie problem... Czy ktoś jeszcze z tego terenu się zgłosił?
Maria się ucieszy :))
Witam jestem z Gdańska jestem za spotkaniem....
No rzecz jasna, że się cieszę. :DDDDD Kiedy i gdzie?
A więc co ze spotkaniem?
Mario ... zaproponuj termin i miejsce.
trochę daleko jak dla mnie zwłaszcza w tym okresie
Wrocław proponuje na wiosnę zostawić;)
Uff nareszcie doszłam do porozumienia sama ze sobą :)). Proponuję 5 lub 12 listopada, godziny przedpołudniowe na przykład albo popołudniowe, kafejka Pikawa na Piwnej.
Wygląda na to, że jednak nie ma chętnych w Trójmieście na spotkanie. A może to brak czasu?
Napisano 6 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Ja jestem chetna...ale poki co nie mam wolnego...
Mario , postaram sie na 12.11 :) reszte na maila..widocznie Panie z Trojmaista nie zagladaja tu..Pozdrawiam
A ja dołączyłam dopiero dziś... jestem z Gdańska, i na spotkanie bardzo chętna! Ale już za późno... Jakby coś się zmieniło będe czujna!! :)
Witaj Monika, W tym sęk, że spotkanie nie odbyło się bo nie było chętnych. Ale jak się pojawiłaś to może wspólnie coś razem wymyślimy i zorganizujemy i może wreszcie odbędzie się...
Chwilę temu a może dwie :) dołączyłam do forum.Podoba mi się tu więc zostanę.Pozdrawiam koleżanki z trójmiasta.
Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witam bardzo serdecznie, jestem tutaj po raz pierwszy, troszkę poczytałam i bardzo mi się spodobało. Jestem z Gdańska i chętnie stawię się na spotkanie. Pozdrawiam
Dolores to już jesteśmy dwie chętne na spotkanie :)
en_vogue, to dobry początek i mam nadzieję, że zaraz posypią się zgłoszenia i propozycje:) CZEKAMY
Zgłaszam się. :-) Z przyjemnością stawię się na spotkanie z Wami.:-)
Super Haniania! KTO JESZCZE!
Zgłaszam się na spotkanie, choć jestem zupełnie nowiutka, propozycje odnośnie terminu, miejsce jest OK
Napisano 5 miesiący temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.