Cześć, to co teraz będziemy latać po wątkach z kawą??? No to może jak zmieniamy co chwilę miejsce i na nowo je nazywamy, to może zmienimy też nazwę z ONECZEK na LATAWICE? :-)))))))))))))
Śniadaniowe-pogaduchy...;)))
(72 wpisy) (14 głosów)-
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Bo moglo byc "sniadaniowe pogaduchy-od sniadania do sniadania" nikt by sie nie zgubił...
hmmm....pilam kawe bez imienia a teraz nie wiem.. czy i gdzie.. zgasic swiatlo..i zadnej Oneczki nie ma..:(Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Dobranoc..:(
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Hm...wszystko przeze mnie ja założyłam te wątki...nie przypuszczałam ,że dziewczyny nie zrozumieją...bardzo mi przykro ,ale nie chciałam zrobić takiego zamieszania...Jeśli to takie nie przejrzyste to może któraś założy nowy wątek taki jak sobie życzy reszta...ja już cicho siedze nie będe się narzucać ...
Marto...nie wiedziałas przeciesz ze to tak jakos wyjdzie....a moze to poprostu przypadek ze nikogo niema....jutro znowu tu bedzie gwarno...zobaczysz..
:(..przecież ja nie chciałam nikogo...wystraszyć....
Witaj Martusiu! Myślę że nikogo nie wystraszyłaś, One muszą się przyzwyczaić do nowych wątków i ich rozmnożenia ;)
Nie tracę nadziei,że wszystkie powrócą...
Nie trać nie trać:) Jak samopoczucie?
Dziekuję...dzisiaj dopiero odczułam więcej sił...dwa tygodnie po ostatniej chemii..:)...
Martuniu :) stworzyłaś fajny wątek, tytuł taki akuratny.
Myślę, że dziewczynom się spodoba i będzie można miło
tutaj spędzić przed południem wolny czas. Dobrej nocy :)
Tobie też Panno Kwietna mówię Dobranoc :)Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Zdrowiej Martusiu i nabieraj sił:)
Dobranoc Michelle :)
Dziekuję ...Dobranoc Pannokwietna...dobranoc Michelle...:)
Dobrej nocy i dużo wypoczynku Martusiu :) A czy obchodzisz dziś imieniny?
Tak,ale 29 lipca :)...
Dobranoc....pa,pa..śpij spokojnie...:)
a to zapamiętam sobie :)
A Ty kiedy obchodzisz imieniny?
26 stycznia :)Chociaż ponoć pauli jest też w sierpniu ale nie jestem przekonana do końca ;)
Zapisuje...w kalendarzu który dostałam od Andzi...:)
oo to dziękuje, prawdziwy zaszczyt ;)))
Witajcie po kilku dniach przerwy. Jakie zmiany się tu porobiły :) To już chyba wiosenne porządki :) Wiosnę już czuć w powietrzu. Ale ja mam dziś dużo energii, Normalnie chyba góry poprzenoszę, żebym miała bliżej z Wrocławia :D
Miłego dnia :)Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Witaj melio....oj zmiany zmiany....
ja energii nie mam dzis wcale...wieje chalny i jestem jak pomieta kartka..nic mi sie niechce..nawet kawa jakos nie smakuje...ale to sie wszystko unormuje..musi...
Milego dzionka ci zycze...:)))Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Bożenko to ja Ci przesyłam swoją dobrą energię. U mnie pogoda pod psem, ale jakoś kawa smakuje nawet lepiej niż zawsze. I nawet mnie synuś nie dobija swoimi krzykami-wymyślił sobie, że będzie krzyczał i całe dnie wrzeszczy. Dziś mnie to bardzo bawi, bo robi do tego takie miny... :)
dziekuje melio...napewno mi to pomoze....takie bobasy sa urocze....moje dzieci tak szybko wyrosły nie nacieszyłam sie jakos tymi chwilami....teraz mam juz wnusia Michałka ma 2i pol roczku ale mieszka daleko wiec mam go tak malo u mnie a jest taki kochany...taka miniaturka mojego syna...buziaczki dla twojego malenstwa...
Zmykam juz do codziennych zajec i potem do pracy...
zycze Wam wszystkim ktore tu bedziecie Milego Dzionka
Zajze tu wieczorkiem po pracy....moze jeszcze ktoras Onusia bedzie..pa..Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
witajcie.Melio,Bozenko::))
a czemu na pogaduchach nikogo wiecej nie ma?? Spicie?Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Cześć Kropeczko.......nie nie śpię :-))) Zbieram się do wyjścia.
Bożenka też już do pracy zmyka. A reszta zajęta porannymi sprawami...ale są, są.....:-)))Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Melio....zrób mu fotki jak się wykrzywia i wrzuć do garnka :-)))))
Ale ja nie wiem jak to mam wrzucić do garnka bo nie mam jeszcze swojego.
A teraz pada deszcz i zacina mi w okno.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.