POMÓŻMY - PRZEKAZUJĄC 1% PODATKU NA WALKĘ Z CHOROBĄ DLA ANNY PIOTRKOWICZ! - TO BARDZO PROSTE I NIC NAS NIE KOSZTUJE!
Anna Piotrkowicz jest pod opieką Fundacji Dobro Powraca. Dobro Powraca - jest to fundacja na rzecz chorych na stwardnienie rozsiane.
KRS 00 00 33 88 78
W CELU SZCZEGÓŁOWYM KONIECZNIE WPISAĆ: Anna Piotrkowicz
Pomóżmy Annie w walce z chorobą! Poniżej podajemy numer konta prywatnego:
PKO BP 37 1020 4649 0000 7502 0055 9997
Ania dowiedziała się o swojej chorobie pod koniec studiów i jej świat runął. Próbuje pozbierać kawałki swojego życia poprzez pracę, walkę z chorobą. Odbudujcie jej wiarę w ludzi.
Warto pomóc, jest to informacja wiarygodna.
Nadzieja
(519 wpisów) (37 głosów)-
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Joano.... ja dopiero niedawno poczytałam sobie twoje opowiadnia i jestem pod takim wielkim wrazeniem, zawsze uwielbiałam opisy w ksiazkach.(Sama kiedys w czasie mojego pobytu w atenach pisałam sobie taki pamietnk, niestety został chyba wyrzucony na smietnik przez czlowieka który niczego nie szanuje) Teraz czesto siegam po przewodniki po swiecie ale one sa pisane takim suchym bezplciowym pismem a twoje wedrowki sa piekne jak obrazy, jakbym ogldała wystawe pieknych pejzarzy,tam słychac muzyke i czuje sie te wszystkie zapachy . Mysle ze Ania ma jakis swietny pomysł wart uwagi, szczerze bede kibicowac przy jego realizacji, mieszkam za daleko żeby modz sie w to właczyc a i jestem tu jeszcze za krótko i nie znam was jeszcze dobrze ale to sie napewno uda i ja tez chciałabym miec kiedys twoja ksiazke w autografem "Jana dla Bozeny".....tak bedzie zobaczysz...:))))
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Trzeba odkurzyć naszą nadzieję :)
odkurzam nadzieje::) i??
Coś mi się wydaje,że o tematach 'nadziejnych' ;) trudniej się pisze.Dlatego tu pusto jest :).
Też lubiłam ten wątek dawał nadzieję, beznadzieja źle mi się kojarzy :(.W tym dość trudnym życiu, potrzeba trochę optymizmu , radości i pozytywnego myślenia. Aby dac radę żyć i sprostać problemom.Poziomka warto pomagać :), jeszcze maż nie robi zeznania podatkowego, ale jeśli będzie robił to na pewno 1% gdzieś przekażemy :)
Nadzieja spadła na trzecią stronę, więc podrzucam.
Niedługo wiosna :))Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Własnie najdzieja będzie ciepło :)))pozdrawiam pozytywnie myślące i chcące poszukać nadziei :)
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Mam nadzieję,że nadzieja wróci.Nadzieja jest zawsze.Joano? Gdzie jesteś?
Gwiazdka nadziei niknie ostatnia ponoć a na niebie jest jeszcze tyle innych gwiazd!
Zanim one znikną... Joano, jesteś? Pozdrawiam!Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Gwiazdka nadziei niknie ostatnia ponoć a na niebie jest jeszcze tyle innych gwiazd!
Zanim one znikną... Joano, jesteś? Pozdrawiam!Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Na niebie Dorinki latają bociany :)
Joano, czy nie uważasz,że ten wątek powinien teraz być częściej użytkowany?
Pewnie i powinien...ale One wolą Beznadzieję...
Beznadzieja spada, wstąpiła nadzieja, nadzieja na coś lepszego, na lepsze jutro!!!
Można posiedzieć i tu i tu.Beznadzieja może być do pochlipania sobie.Popłakać, powiedzieć co boli i powrót do nadziei.
Różo, ale już chyba nie ma komu płakać? Nawet Luna uśmiecha się! No chyba,że wydarzy się coś szczególnego to wtedy zawsze można wrócić do Beznadziei!!!
To tak na wszelki wypadek....Koło ratunkowe ale takie ,którego nie trzeba będzie używać.
No właśnie, ładnie to nazwałaś koło ratunkowe. Oby nigdy nie było potrzebne, oby nie było już tonących w problemach. Różo, czy można uratować świat przed tym?
Szkoda,że nie można....
Ja tak bym chciała....ale chyba nie potrafię. Szkoda.
To rzucam to koło ratunkowe!!! Czy ktoś łapie??? Może Ty Joano???
Witam przypominam o Nadziei jest nadzieja na ciepło :))) ma ktoś jeszcze na coś Nadzieję?? na lepsze jutro, dzień, los ??
Dano, nie tylko jest nadzieja, ale to cieplo juz jest...
Ja mam nadzieje, ze znajde pasje, i ze pojde za nia...ona mnie pochlonie i pozwoli rozkwitnac.
Mam nadzieje, ze poznam wielkodusznych ludzi, ktorzy okaza mi serdecznosc i milosc, i z takim podarunkiem bede --mam nadzieje--umiala stanac mocno na gruncie i nie zachwiac sie...Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Powodzenia EllaBella :)))
Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Antoni Kępiński — Lęk
Zwykle u największych nawet pesymistów istnieje choćby cień nadziei. Nadzieja bowiem jest warunkiem życia; musi istnieć wiara w przyszłość, gdyż życie jest ustawicznym dążeniem do przyszłości.
Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
Jeżeli każdy z was ma siłę
przezwyciężania własnych przesądów,
jeżeli każdy z was posiada odwagę miłości
-to istnieje w świecie wielka nadzieja.
Roaul FollereauNapisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
To nie jest moje, to jest cytat:
"Ze zdziwieniem obserwuję, jak współcześni – pewnie nieświadomi – wyznawcy marksizmu, uparcie praktykują tę ideologię. Wśród nich jest też wielu z was.
Systematycznie dodajemy znajomych na facebooku, a wcale nie przybywa nam przyjaciół. Gromadzimy coraz więcej rzeczy, puchną nam szafy i półki, a wcale nie jesteśmy bardziej radośni. Stosujemy kolorowe farby do włosów i operacje plastyczne, a daleko nam do Piękna. Mnożymy przyjemności, a odczuwamy pustkę i brak sensu.
Większa liczba znajomych na portalu, śliczne rzeczy, atrakcyjny wygląd, dużo przyjemności, to są szczęścia. Małe szczęścia. Ale nawet miliard małych szczęść nie da Wielkiego Szczęścia. A tylko tego nam w życiu potrzeba. Nic nie pomoże, pozostaniemy wyznawcami i praktykami marksizmu."Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
EllaBella2 witaj:)
nie wierzę w facebook i dlatego nie ma mnie na facebooku
to forum jest pierwszym gdzie się trochę uaktywniłam...Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry -
a Naszą klasę uważam już za całkowite nieporozumienie
też mnie tam nigdy nie było, nie będzie i nie ma,
jak ktoś chce znaleźć do kogoś kontakt to go znajdzie
kiedyś nie było internetu i ludzie się jak chcieli to się odnaleźli
bez pomocy internetu,Napisano 1 miesiąc temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.