Monika masz same piekności w domu.... a to zopatrzone w tv? :D
super!!
MAJKA I JEJ PIĘKNE PSIE STRONY czyli o naszych zwierzaczkach dużych i małych
(768 wpisów) (58 głosów)-
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
To oglądające namietnie TV to Kornelcia - ona tak zawsze , uwielbia reklamy i oczywiście na animalsie filmy o pieskach :)
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Moniko - gratuluję :)))
Wszystkim serdecznie dziękujemy za gratulki !! :)
tosz to aktorka ;-)
Raczej powiedziałabym WIELKA telewidzka bo ona ogląda a nawet zapamiętuje reklamy gdzie występują pieski lub koteczki i na ich dzwięk budzi sie , siada i ogląda po czym bardzo szczeka na te zwierzaczki - jest przekomiczna :)
witam na psim forum z moją biegielką Ajką ( na avatarze ma parę miesięcy, teraz ma pięć latek ale jest tak samo cudna)
ggajka - pokazuj swoje cudo na gsarnuchu :)
Uwaga wszystkie miłośniczki kotów! Czy wiecie,że dzisiaj jest ich święto? Nie zapomnijcie o swoich pupilach! Weźcie na kolana, pogłaskajcie, rzućcie lepszy kąsek do miski!!!
Psa też przytulcie, chociaż on dzisiaj nie świętuje.
Moje już dostały prezenty. Teraz słodko śpią. Jak miło popatrzeć. Od razu robi się radośniej na duszy. :)))Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Nie mam juz kotka ale wycałowałam jak co dzień wszystkie swoje płaskacze :)
witam. no moj kotus siedzi sam w Swieto!!ale prezent i glaskanie oczywiscie beda::)))
Spojżyjcie na zdjęcie w moim garnku - zbieram zamówionka na zawieszki z pieskami :)
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
A gdzie ten Twój garnek?
http://www.garnek.pl/monia73/19673975/zawieszki-na-zamowienie
Jak to obejrzałam,to od razu o Tobie Moniko pomyślałam ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6zMJ8o6UWD0&feature=player_embedded#!Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Witam wszystkie Panie.
Ja mam sunie 9 letnią Biankę cocer spanielka.Kocham czarnulkę z białym krawatem ;) ale co mnie boli to co słyszę często w domu,że mam fioła na jej punkcie,że nikogo nie widzieli tak "zakochanej"osoby w psie,że mam coś z głową itp,itd.
Ja przecież tylko się nią bardzo opiekuję i daję jej dużo serca i czasu.
Może drogie Panie powiecie mi czy to złe co robię o czym piszę?
Pozdrawiam Małgorzata z Wrocławia.Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Małgorzato- kochać swojego pupila w taki sposób, jak Ty to robisz jest normalne! Tutaj większość z nas tak właśnie kocha zwierzęta. Każda jest zakręcona a tle swojego psa czy kota. Ja też a mam koty dwa i psa!
Nie przejmuj się komentarzem innych, może zazdroszczą miłości, jaką okazujesz psu? Nie robisz absolutnie nic złego, takie jest moje zdanie. Poczytaj sobie co na tym wątku dziewczyny piszą o swoich zwierzętach, jak je kochają, ile im poświęcają!? Najlepiej to będzie chyba, jak nasza Monika wypowie się na ten temat. Moniko- mam rację co do tej miłości?
A przy okazji podrzuć zdjęcie swojej pieszczoszki do "garnka". Ocenimy, zobaczymy...ale kochać trzeba. Pozdrawiam.Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Perliczko - Małgorzato....witaj.
Dorinka wspomniała żebyś wrzuciła zdjęcia do garnka. A ja dodam, że jak już tam będziesz, to pooglądaj sobie nasze cudne zwierzaki. Zdjęcia mówią wszystko o naszych uczuciach do nich.Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
www.garnek.pl
Małgorzato z Wrocławia :)
Na forum jest Monika z Wrocławia, która ma totalnego, poczwórnie zakręconego fioła na punkcie swoich psiaków i jest z tego dumna :D
Mam nadzieje, ze sie odezwie :)) Koty Dorinki śpią na stole w koszyczku na chleb ( nie wiem, czy chleb oprócz kota tez był ........;)) )
Miłość do zwierząt , świadczy o nas, I kochajmy zwierzęta, bo to co one nam dają, a dają ogrom swej bezinteresownej miłości, nie da nam żaden człowiek
:))Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Witam Panie i dziękuję za odpowiedż ;) .
Właśnie wrzuciłam do "garnka"zdjęcie mojej ukochanej Bianulki ;).
Zobaczycie ją jak pozwoliła sobie poleżeć u brata na łóżku ;)) .
Jeśli Monia jest z Wrocławia to przyszło tylko się z Nią poznać i chodzić na spacery z Naszymi psami :)) .
Jeszcze raz dziękuję i całuję Was.
P.s. Jeszcze jedno mam dwa problemy z nią.
1.Cały czas chce jeść :( ??????? co zrobić z tym?
2.Częste kołtuny,trudno mi ją czesać a właściwie nie daje się czesać.Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
podaj swój adres w garnku.:-))
Perliczka są bardziej zwariowani. Np. mój mąż jak tylko jest w domu nosi psa na rękach / dobrze, że waży kilogram/. Gdy siedzi pies na kolanach, tak ją nauczył. Moi rodzice często się oburzają, że pies ważniejszy niż wszyscy.
biana
Byłam , widziałam .....ale tylko jedno?
tak bo tamte mi nie wchodzą ale jeszcze wkleję na dniach
Kocjane moje - bardzo przepraszam za niepobecnośc moją i brak dorady ( ovch niczym kokt. Dorada - hihihihihi) ale pojechaałam po autko . Nie chce pisac zmęczona bo źle doczytam i żle poradze a tu o mebel nie chodzi a o nasze 2 cześć serca - odeśpie i odpisze :)
P.s. Jeszcze jedno mam dwa problemy z nią.
1.Cały czas chce jeść :( ??????? co zrobić z tym?
2.Częste kołtuny,trudno mi ją czesać a właściwie nie daje się czesać.********************************************************************************************************
Dorosły pies je 1 do 2 dziennie zgodnie ze swoją wagą - i mimo że ja swoje bym zacałowała tego sie trzymam bo utuczenie psa wiaze sie z jego rychłą śmiercią :(Czeszemy zgodnie z potrzebami rasy - ale tu ważna nauka czesania , nauka posłuszeństwa przy różnych odmianach higieny .
Ile piesek ma lat ?
Moniko, a mój pies ma ciągle pełną miskę. Czy mam mu zabrać i dawać tylko dwa razy w ciągu dnia?
Czy słyszałaś,że kot może mieć trzecie jądro? Mój ponoć ma! Kastracja mu nie pomogła! Mam w domu cyrk, jak zaczyna ganiać kocicę! Nawet misiowi nie przepuści :(((Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
dorinka - czy zabrac mu pełną miskę ?
To zalezy jak on je . Sa psy co zjedzą , wyrzygaja i zeżra to - i tak w kółko.
Są psy mające umiar i jesli Wasz taki jest , zna umier, nie ma nadwagi to nie ma sensu mu zabierać.
Jeśli jednak ma nadwage nalezy ograniczyć mu jedzonko dla jego dobra,3 jajka u kota . - nie słyszałam ale zdaje sobie sprawe ze sa przeróżne anomalia i jesli on tala za wszystkim w wiadomych celach , wykastrowałabym go dla jego dobra i własnego spokoju.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.