Monika się rehabilituje :)) Ale bedzie jej miło, jak powiem jej, że o niej pamiętacie :D
MAJKA I JEJ PIĘKNE PSIE STRONY czyli o naszych zwierzaczkach dużych i małych
(768 wpisów) (58 głosów)-
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Dzięki Lolka - pozdrów ją koniecznie.
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Lolka, jak dobrze, że coś wiemy już na temat Moniki!!! Ona mówiła,że ma mieć rehabilitację, ale nie wiedziałam kiedy. Bałam się czegoś gorszego. Ale pozdrów ją, niech szybko wraca do zdrowia i do nas!
Oczywiście, że pozdrowię :) będzie jej miło :))
Wyjechała na 3 tyg. to chyba jeszcze dwa zostaly. Tęskni baaaaaardzo za swoimi psiami i narzeka, że ............... mało dają jeść :D:D:DNapisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
To,że dają jej mało jeść wyjdzie jej na zdrowie! :)))
Ona też ma co nieco do zgubienia! Powiedz jej,że trzymam za nią kciuki!Niech dochodzi do siebie, a psiakom krzywda się nie stanie.Niech teraz myśli o sobie! Pozdrawiam! :)))Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Pozdrowienia dla Moniki,ciekawa jestem czy tenjej piesek po operacji zadowolony jest z nowego domu.
Miłośnicy zwierząt witam Was.Jestem właścicielką Cawalierka-Fiony nie do końca czystej rasy,ale to jest najmniej ważne.
mnufar...2) zdjęcia do oglądania dla innych Onych wrzucamy tutaj, do Garnka: http://www.garnek.pl/forum/onax3 , atu wątek garnkowy http://www.onaonaona.com/forum/topic/garnek-z-fotkami
Jak masz fotki swojego psiaka to wstaw....i nie musi być tylko psiak...wszystkie inne również.Poogladamy...skomentujemy:-)))
Ja mam Dogo Canariana Basko, małego mieszańca Sonię i kota brytyjczyka Larisę
www.garnek.pl/violka2Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
WZRUSZYŁAM SIĘ :) - pamiętacie i tęsknicie ? Strasznie mi miło !!
Wracam do domku około 29.01. Tu korzystam z internetu gościnnie , chciałam napisać wcześniej ale zapomniałam chasła. Dziś postarałam się o odzyskanie i piszę.
BAAAAAAAAAAAAAARDZO tęsknię za "dziewczynkami"a Czesia śni mi sie po nocach :(
Zaraz po powrocie jadę z nimi (Czesia i Jasia)na wystawkę- już się nie mogę doczekać !
Kochane dziekuję za pamięć :)Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Cześć Moniczka :) Zdrowiej szybko i wracaj.
Pieski też pewnie za Tobą tęsknią.Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Moniś witaj!!! Jak fajnie,że odezwałaś się!!! Martwiłyśmy się o Ciebie! Dobrze,że Lolka nam powiedziała,że rehabilitujesz się!!! Zdrowiej i wracaj szybko do nas!!! Buziolaki!!! Pa do zobaczenia na forum!!!
JUTRO ODBIERAJĄ MNIE RODZICE A W DOMKU BĘDĘ W NIEDZIELĘ :) ALE BĘDZIE CAŁOWAAAAAAAAAAANIE :)
Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
No niedziela coraz bliżej, Monika wraca do domu!!! Nie zapomnij zajrzeć do nas po powitaniach ze swoimi psiakami Moniko!!! Pozdrawiam!!!
JESTEM , JESTEM KOCHANE :)
Moni,
jesteś już w domciu?? jak przywitanie z dziewczynkami? stęsknione były chyba strasznie :)) Pisz .............Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Moniko! w końcu jesteś:)
witaj!!! straaasznie długo Ciebie nie było!!Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Nie było mnie ponad 3 tyg a z dziewczynkami witałam sie prawie 2 h - było wieeeeeeeeele radości :)
No jesteś wreszcie w domu Moniko!!! Witaj!!!:)))
Witam, witam wszystkich :)
Witaj Moniczko :)))))
No i ja mam problemik :( -- Kornelka ma w pachwinkach zaczerwienione miejsca ale od czego ? Wykąpie ją i powysuszam piochtaninką .
Moniko mój Canarian miał takie zaczerwienienia kilka razy, wylizywał je.
Weterynarz dawał na to maść pt. Mecortolon N....u niego skutkowało (u psa, nie u weterynarza).Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Biedny weterynarz - może polecisz mu jakąś zasypkę?
Nie wykąpię ją bo boję się że się zaziębi tak u nas zimno. Ona sobie tam nie sięgnie- kiloski uniemożliwiają :)Nie wygląda to jakoś tragicznie ale MNIE juz martwi - panikara :(
karmimy psiaki http://www.karmimypsiaki.pl/home
Takie straszne mrozy jak dają sobie rade bezdomne zwierzęta jak ludzie najzwyczajnie zamarzają - boszszszszszszeeee , STRASZNE !
Tak jak piszesz Moniko :( A tu apel o przygarnięcie na czas mrozów psiaków z krakowskiego schroniska http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/ewakuacja-schroniska-dla-zwierzat-w-krakowie,1754033,3320
kURDE ŻEBYM MIAŁA MIEJSCE :(
CIOTKI .........mamy prośbę :) trzymajcie za nas kciuki w sobotę od 10:00 - Jasia i Czesia jadą na wystawę :) Debiut Czesi .................mamusia baaaaardzo juz się stresuje ;)
Moniko, kciuki trzymam za Twoje piesorki!!! Dadzą radę!!! Tylko nie denerwuj się !!!
Daj znać jak było na wystawie!!!Napisano 3 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.