LUBLIN - sprawdzmy ile nas jest :))))))))))))
jestem tu bardzo krótko, ale wydaje mi się ze jest sporo lublinianek- dziewczyny ujawnijcie się - będzie dobry powód do spotkania w realu
LUBLIN - sprawdzmy ile nas jest :))))))))))))
(16 wpisów) (6 głosów)-
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
Mieszkam tak blisko, że realna kawa nie stanowi problemu.
Ale jeszcze nie teraz. (Rekonwalescencja :/).
Ponownie uśmiecham się do Ciebie Lulu :)
I pozdrawiam krajanki :)Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Ja jestem z Lublina :-)
Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Witajcie dziewczyny! Ja też mam obecnie swoją przystań w Lublinie. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
Czyżby nas było tak mało ??
Jakoś mizernie, ale i tak miło :)
Myślę, że po świątecznej przerwie babki powracają. W Lublinie jest kilka osób, które myślą o założeniu Klubu Ona. Były na inauguracji Klubu w Puławach i rozmawiałyśmy na ten temat. Napisałam już do nich, żeby tu zajrzały.
W takim razie czekamy na kolejne Panie :-)
Podciągam wątek, bo spadł już na trzecią stronę... a może w weekend jakaś lublinianka zajrzy szukać dla siebie miejsca ??
Pozdrawiam dziewczyny :)Napisano 4 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Znowu odkopuję.. może wraz z wiosną przybędzie lublinianek.
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Spotkanie lublinianek (i okolic) będzie 23 lutego (czwartek) o godz. 17.00 w budynku Domosystem, ul. Mełgiewska 16A.
Zapraszamy :)Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Dziewczyny z Lublina, chciałabym trochę prywaty pooprawiać, mam kuzynkę, która za miesiąc, dwa lub bliżej lata będzie szukała pracy - póki co jest na długim zwolnieniu po operacji. Mieszka w okolicach Lublina, ma auto, będzie mogła dojeżdżać. ma doświadczenie w handlu i zna się na ciuchach. Sorry, że tak na forum ale pomyślałam, ze możecie mieć jakieś pomysły.
"Spotkanie lublinianek (i okolic) będzie 23 lutego".
Uff. Szkoda - dla mnie trochę za wcześnie. Za parę tygodni będę "na chodzie". Mam nadzieję, że coś jeszcze się wydarzy ..(?)
Amelka, do Puław też nie daleko :-), u nas 10 i 11 marca Strefa Kobiet duża, otwarta impreza, a myślę, ze dziewczyny z Lublina będą wcielały swoje pomysły w zycie i spotykały sie cyklicznie
Znowu podnoszę ten Lublin :/ ... myślałam, że znajdę gdzieś na forum informacje na temat lubelskiego spotkania, ale niestety - nigdzie nic nie ma (czy przeoczyłam..?).
Żadna z lublinianek nie jest zainteresowana udzielaniem się tutaj ? No cóż... właściwie, już mnie to wcale nie dziwi..
Elaes napisała: .."a myślę, ze dziewczyny z Lublina będą wcielały swoje pomysły w zycie i spotykały sie cyklicznie"
- wygląda, że je znasz. Widziałam na wątku puławskim mail do Ciebie i do Violetty. Za jakiś czas napiszę dowiedzieć się, kiedy spotykacie się na kawie :).
Pozdrawiam :).Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Amelka, zerknij na Fb tam jest już strona Klubu Ona Lublin, ja jestem lublinianką z urodzenia to tak się poczuwam do pisania na tym watku. :-)
http://www.facebook.com/#!/pages/Klub-ONA-Lublin/254530904625161Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.