Na sabat czarownic w Góry Świętokrzyskie zawsze mogę zaprosić
Przedstawiamy się
(1285 wpisów) (326 głosów)-
Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry
-
Temat przyklejony na prośbę Użytkowniczek.
Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Dziękujemy!
Witam serdecznie,
Katka 66, mieszkam w Poznaniu, 45 lat, 4 dzieci.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witam,
I miłego dnia:))Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Katka .. 45-latka :) bardzo lubię Poznań, a mieszkam na drugim końcu Polski :)
Witam Was Dziewczyny!
Poczytuje Wasze forum od paru dni i postanowilam sie przylaczyc:)
Imie: Basia
E-mail: bejba@o2.pl
Miejsce: UK
Zainteresowania: Piec Przemian, TCM, filozofie wschodu, psychologia, film, podroze....Mam nadzieje, ze mnie do siebie przyjmiecie:)
Pozdrawiam:)Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Katka66 - bo wczoraj przywitać zapomniałam. 66-bardzo lubię ten rocznik :)
Witaj Bajbala - Piec Przemian? Czy tu chodzi o kuchnię pięciu przemian, tylko ogonków na klawiaturze nie masz? Jeżeli tak, to chętnie z jakiegoś przepisu bym skorzystała.
O filozofii wschodu też chętnie poczytam.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Katka66, witaj Bajbala.
Izabelas, nie ma ogonków, nie o piec a pięć przemian chodzi.Może nieładnie jest się chwalić ale o kuch ni Pięciu przemian pisałam małe co nie co.A Evita jest orędowniczką owej kuchni.Podrzucę wątek do góry.Możecie coś do niego wrzucić.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Dzieki za mile powitanie!
Tak, to chodzi o kuchnie pieciu przemian, lub pieciu smakow, ale bez ogonkow, bo ja nie mam ogonkow;) Oj tak, jestem z PP juz od ponad 3-ech lat i drogi powrotnej nie ma:) Bede wychwalac ten sposob przyzadzania potraw do konca swiata i dluzej.... ale nie w tym watku.... zaraz podam jakis przepis w watku PP-owymA o filozofji wschodu, hm... nie wiem gdzie to wkleic. Czy jest juz jakis watek filozoficzny?
Chyba cale to forum jest wschodnio-filozoficzne, przynajmniej z tego, co czytalam:)
Witaj Bajbala :)))
Wschodnio-filozoficznie? No nie wiem ... ja jestem po prostu gaduła ;)))
Ale zakładaj wątki filozoficzne ... może być ciekawie.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Bajbala, możesz założyć nowy wątek filozoficzny lub wschodnio - filozoficzny. Jak wolisz.
Wchodzisz w forum, pod - ostatnie dyskusje, temat :dodaj nowy , klikasz i dalej postępujesz zgodnie ze wskazówkami.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witajcie Nowe ONE - Katka 66 i Bajbala. Do tej pory było to Forum klimatyczne. Teraz robi się filozoficzne. Ja bym optowała za wątkiem Filozoficznym, bo tu i Marek Aureliusz by pasował i Pascal i kogo tu jeszcze miałyśmy? To tylko na zasadzie, żeby nie trzeba było tworzyć nowych wątków np. zachodnio-filozoficzny.
Przyznam szczerze, ze "zabilyscie mi cwieka" tym watkiem filozoficznym. Nie spodziewalam sie takiego odzewu:) Widocznie jest na tym Forum potrzeba "filozofowania", wiec zakladam watek. Zobaczymy, co z tego bedzie.....
Bajbala .. to jest miejsce dla kobiet, którym chce się chcieć ... a potrzeby są różne :)
Witam dziewczyny na imię mam Barbara lat 46 pochodzę z Legnicy.E-mail barbara-bojarska@wp.plWłaśnie do Was dołączyłam i pozdrawiam.
Witaj Gruszka-Barbara.
Hej Gruszka ... Legnica, moje rodzinne miasto :))))
Witaj Gruszko-Barbaro, moja imienniczko:)
Bajbala witaj ja też jestem nowa,Viola jesteś z Legnicy?? Miło.
Urodzona w Legnicy i całe 1,5 roku tam mieszkałam :)
Hej w cv mam kilka miast m.in. Toruń,Strzelce Opolskie i Warszawę.
Uwielbiam pić herbatę w kawiarni,nastrój teatralnej i kinowej sali,szelest przewracanych kartek w książkach,dźwięki polskiej muzyki rozrywkowej i atmosferę koncertów na żywo.Znam trochę 5 przemian,przez 8 lat regularnie odpowiadałam na pytanie dlaczego nie jem mięsa.Po domu kręci się dwóch facetów i jedna dama-bardzo zainteresowana Forum,podczytuje mi przez ramię,wiem,że są tu wielbicielki kotów,więc może i ta czarno-biała ona będzie mogła pospać przy kominku?
Cenię sobie rozmowy z przyjaciółmi,te wirtualne i na żywo.Filozofia?Chciałam ją kiedyś studiować.
monikagrzebula@gmail.com,suma moich cyfr,którą trzeba podawać często to 6,a dokładniej 42.Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Malinajagoda! Już Twój nick błysnął mi w którymś wątku, ale żeby formalności stało się zadość witam Cię serdecznie w imieniu wszystkich ONYCH. Z tych kilku zdań, które o sobie napisałaś, już nam pasujesz.
Witaj Malinajagoda ... kolejna interesująca ONA :))
Witajcie,mam 51 lat.Mój namiar ela-60@tlen.pl.Mieszkam w Zgorzelcu
Witaj Eliszka :)))
Witajcie kobietki :)
Witajcie
Kasia -37, od trzech lat UK, e-mail: dziabor@interia.plNapisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Katarzyno.
Witaj Kasiu :))
Napisano 8 miesiący temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.