Już na kilku wątkach padała propozycja listy kontaktowej. Proponuję wiec ten wątek. Wpisujmy tylko swoją wizytówkę, bez dyskusji i dygresji. Po prostu dane, na tyle, na ile każda z Was chce o sobie napisać. Np. imię, nick, miejscowość, wiek, mail, telefon. Ile uważacie.
Przedstawiamy się
(1285 wpisów) (326 głosów)-
Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry
-
Violetta (imię), najlepiej Viola
Puławy (lubelskie, nad Wisłą)
mail: violetta.nowak@akuna.pl
45+Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
ostrzegałabym przed podawaniem nr tel. wkońcu forum publiczne
Ela na forum Mona (zaczynam +45 ) :)
Białystok
mjakmarzenie@gmail.com
http://mjakmarzenie.blogspot.com/Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
Dorota, na forum Doris
Warszawa
38Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
"Wniosek jest jeden: musimy bardzo uważać co, komu i gdzie mówimy. W sprawach związanych z ochroną prywatności zawsze musimy kierować się rozwagą. I konsekwencją. Ustalmy sami granice, których nie będziemy przekraczać i kontrolujmy informacje, jakie przekazujemy do nieograniczonego wykorzystania. Nie bądźmy łatwowierni i naiwni. Ku przestrodze podzielę się historią jednego z moich klientów, któremu prowadzę w sądzie sprawę o rozliczenie prac budowlanych. Kilka dni temu powiedział mi, co odkrył – otóż przeciwnik procesowy w tej sprawie regularnie wchodzi na jego profil na Facebooku. Wie o nim dużo, coraz więcej – i może to wykorzystać w swoim interesie. To może spotkać każdego z nas. Włączmy guzik: samokontrola!" to cytat z artykułu Mec. Macieja Lacha dla OnaOnaOna, z którym absolutnie się zgadzam i przestrzegałabym przed upublicznianiem swoich danych.
http://www.onaonaona.com/home/mec-maciej-lach-sens-tajemnicy-2/Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
Iza
Norwegia
izaflaa@op.pl
:)Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
aha...44 lata:)
Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
AN Warszawa
:))
Klara ( to moje trzecie imię )
Warszawka, tylko i aż - 43 wiosenki :)Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
agata m:) 46l.
kontakt@onaonaona.com :)))))))))))))))Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
Ewa:)43 l.
Eva w Uk.
Do zdrobnienia Evita wiec niedaleko.
ekossmann@o2.pl
Milego dnia wszystkim:)Napisano 1 rok temu | adres wpisu | do góry -
Monika
za chwilkę lat 38, więc niech już zostanie:)
Lublin
szufladaduszy@wp.plNapisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Olga, 29 l., olga82@interia.pl
Nysa, woj. opolskieNapisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witajcie Kochane! Czytam Was od kilku dni i postanowiłam do Was dołączyć.
Mam dopiero 50 lat.
Halina, halina.kumosa@op.plNapisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Swietnie Halina! witam i mam nadzieje,ze bedzie Ci tu dobrze.
Napisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj Halinko, mam nadzieję,że znajdziesz tu takie wątki, które będą Ci odpowiadały. Wiem, że to strasznie dużo do czytania, ale jeśli podpowiesz, co Cie interesuje, to pomożemy Ci się tutaj, między nami odnaleźć.
Halina, witaj :)) Świetnie powiedziane ... mam dopiero 50 lat!
Dzięki za miłe przyjęcie. Faktyczne dużo czytania, ale jakie to ciekawe i świetna lektura.
Interesuje mnie w ogóle CZŁOWIEK, jego reakcje, myślenie, zachowanie w różnych sytuacjach.
Lubię obserwować ludzi. Lubię kwiaty, gotowanie, swój dom. Mam 2 dorosłych dzieci..no i najważniejsza
wiadomość o mnie BĘDĘ BABCIĄ!!!!!!!!!Napisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Gratuluję! Witaj w najfajniejszym klubie Babciu! Jest tu trochę materiału o byciu babcią.
Gratulacje Halinko ... zapraszam na babciowy wątek http://www.onaonaona.com/forum/topic/la-abuela-agata
I ja się dołączę do gratulacji:) Musisz nam troszkę powiadać o uczuciach z tym związanych! To jeszcze przede mną, ale nie znam dnia ani godziny:)
To miłe z Waszej strony, dziękuję.
Jeszcze to do mnie nie dociera, dziwne Babcia Halinka?. Mam jeszcze trochę czasu, żeby się do tego przyzwyczaić, bo to dopiero 16 tydzień.Napisano 10 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Ale będziesz szczęśliwa!!!
Ja też chciałabym już być babcią ale jeszcze muszę poczekać.Będę czekać a Tobie Halino składam gratulacje.
Pojawiam się czasami:)
Lidia tutaj goska- moje drugie imię. 43 lata- to niemożliwe:)))
Od niedawna Pabianice i chyba już tak zostanie.
Pozdrawiam wszystkie ONE:)Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Witaj goska :) i postaraj się, żeby Cię tu było pełno na wszystkich wątkach ;)
Pozdrawiam Cię serdecznie :))Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Dziękuję:)
Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Właśnie, witaj Gosiu i pisz. Mamy tu już tyle wątków, że na pewno znajdziesz sobie coś dla siebie. Zwykle wątek śniadaniowy jest takim bardzo ogólnym wątkiem, gdzie witamy się o zostawiamy jakieś informacje. Ale to nie jest konieczne. Wiedzę już, że w ciągu tych dwóch tygodni rozgościłaś się tu na dobre. Miło jest mieć nową ONĄ.
Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry -
Cześć Gosiu. Będzie Ci tu dobrze :) Zobaczysz :)
Napisano 9 miesiący temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.