Moje drogie, czy ja coś źle zrozumiałam - czy to że ktoś pisze rzadko, to dla niektórych znaczy że jest forumowiczem drugiej kategorii?
Jak można było do tego doprowadzić, że Elbieta tu się tłumaczy z jakiego powodu nie pisze?!
a co z dyslektykami, dysortografami, lub ludźmi którzy po prostu nie umieją się wysłowić, czy też muszą się tu obnażać, z jakiego powodu nie piszą?
WSTYDZIŁYBYŚCIE SIĘ DROGIE PANIE!!!
Proponuję wam założyć osobny temat "domyślanie się czyichś intencji" i tam sobie pisać dalsze insynuacje, bo tu są Mani "KRĘPUJĄCE TEMATY".
Na każdym innym forum już dawno moderatorzy zrobiliby porządek i wywalili wszystkie posty nie na temat, ich autorkom dali upomnienie, a w przypadku dalszego pisanie nie na temat - zbanowaliby je!
edit:
"to były pytania retoryczne,,,jesteś z Klubu Puławy, więc dla mnie wszystko jasne :D:D:D
Wszystkie Puławianki są do mnie wrogo nastawione."
Ty Michelle po prostu CHCESZ by Puławianki były wrogo nastawione, choć nie bardzo wiem po co...
p.s.
nie musisz się fatygować by sprawdzić - jestem Puławianką, jestem z tego dumna, nie zamieniłabym tego miasta na żadne inne na świecie (a świata zwiedziłam duużo) kocham Puławy, należę do Klubu Ona i dzięki temu klubowi poznałam osobiście Agatę Młynarską którą bardzo polubiłam.
Świetnie się w tym klubie bawię, czego i Wam wszystkim życzę.
acha
i nie jestem wrogo nastawiona do Michelle, mimo że jestem Puławianką :) :) :)