Założyłam ...ja..;)))
DZIEŃ DOBRY...;)))
(4082 wpisy) (58 głosów)-
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
-
A Ty niedobra - nagrody Ci się zachciało :))
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Ja nigdy nic nie wygrałam..;)))
To tak z rozbiegu wpadłam do domu..zrzuciłam buty i kożuch ...i od razu wpadłam tutaj...się porządziłam..;)))
Kto pierwszy ten lepszy?
Ja od dawna nie byłam pierwsza...;)))
Gratulacje:)
Przypomniałam sobie,że wątek dzień dobry już był:) Mówiłyśmy sobie dzień dobry i potem wpadałyśmy do śniadaniowego i trwały pogaduchy...Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Znaczy chcą nam rozgraniczyć "dzień dobry" i "dobranoc" ? Oj, moderatorzy, chyba nie wiecie co czynicie :-))
Turleno , to nie moderatorzy..To Martha pozakładała nowe wątki.Śniadaniowy II zacina się .Pokazuje sie dopiero szósty wpis...A jak chcesz przeskoczyć szybko to masz komunikat: Przemieszczasz się za szybko:)
Witam ...zaspane Onusie...Witaj Bożenko...źle spałam ...wczesnie mnie z łóżka wywiało...;)
I nie wiem gdzie sie mam przywitac....Teofila gdzies z kawa zabładziła....
hop hop Teofilo.....!!!! Jaka kawa??? bo ta bez nazwy jakos mi nie smakuje..czekam i czekam....Wiac Dzien Dobry wszystkim....
Pewno zescie wczoraj na tym sledziku tak zaszalały ze teraz odsypiacie Dziewczynki....oj oj oj..
głowki beda bolec...zoładki podskakiwac....oj oj oj....Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Bożenko...a Ty jesteś tutaj nie biegniesz do pracy...?
Witaj Martus..:)).....uffff no wreszcie ktos sie pijawil
ja mam troszke czasu dzisiaj., wiec tu zagladam, nadrabiam zaleglosci w czytaniu tego co sie dzialo u Was...Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
....postanowiłam odpuscic sobie troche moja gorliwosc do pracy i firmy...dosc i tak nikt tego nie docenia..od dzis robie tylko to co do mnie nalezy i tak tego jest co niemiara..
To fajnie...piję pierwszą kawkę...:)...Anulka pewnie jedzie ...nie chcę jej przeszkadzać obiecała ,że na postoju się odezwie...:)
Ja tez uz pije ..bez kawy poprostu nie wstaje z łozka...
ale Teofila dzis sie spoznia....Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
no jesli Ania prowadzi samochód tolepiej nie dzwonic majuz chyba troche kilometrow za soba....
napewno sie odezwie... pozdrow ja odemnie...Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Bo pewnie zobaczyła nowe watki i nie wie gdzie nas znaleźć....a tak poważnie.... może zaspała...:)
Dzień Dobry :)
Piję kawę bezimienną, może druga będzie inna?Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Pozdrowię...myslę że już dojeżdża do granicy niemieckiej...;)będzie tankować na pewno zadzwoni.. :)
witaj izabelas.....jak po sledziku?? :)
Oooo..już zadzwoniła...;)))Serdecznie Cie Bożenko pozdrawia...;)..dojeżdża do Wrześni..pogoda paskudna...mgła i mżawka jakaś,ale nastrój ma wesoły po szwargotałyśmy..pośmiałyśmy się ...zadzwoni za jakiś czas..
Witajcie.
U mnie w porządku, zaraz zabieram się do pracy :)Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry -
Ania dzisiaj jedzie do swojego ukochanego - szerokiej drogi Aniu :)
U mie nawet ładna pogoda tylko nad gorami klebia sie ciemne chmury pewno z nich popada ale cisnienie chyba niske bo mi ta jedna filizanka kawy nie dala nic, wiec ide zrobic nastepna moze teofila juz dotrze do nas....
dobrze ze jedzie teraz a nie w te sniezyce...
;)))dokładnie tak ja też sobie juz drugą kawę zaparzyłam...:)
a jak sie czujesz ?juz coraz lepiej?
Wracają siły z każdym dniem coraz lepiej sie czuje...tylko że to nastepuje bardzo powoli...a ja już chciałabym wszystko ogarnąć...:)
musisz byc cierpliwa..ja wiem ze my kobiety jak juz sie troche lepiej poczujemy to chcialybysmy góry przenosic....odrobic wszyskie zaleglosci naraz ale to moze sie zle skonczyc....pomalu Marto pomalu zdazysz ze wszystkim..:)
Napisano 2 miesiące temu | adres wpisu | do góry
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać. Jeżeli nie masz konta zarejestruj się.